Номерологичен КалендарПловдив Консултации по астрология хороскопи номерология личен хороскоп годишен хороскоп статии по номерология книга за номерология. Номерологичен календар именник дневен хороскоп консултации Пловдив.

Когато майката дава име да детето си, осланяйки се на собствената си интуиция и усещането си за правота, се случва следното: вибрацията на личното име е в синхрон със зодиакален знак на ъглов дом в рождествения хороскоп.


Сметнете вибрацията КЛЮЧ
Лично име:

АСТРОЛОГИЯ и ИМЕ

Вибрацията на личното име се нарича Ключ. В номерологичната литература се среща също като Число на личното име, Ключово число, Златно число, Число на късмета.

Ключът, фигуративно казано, е честотата на коsто човек вибрира, когато околните произнасят неговото име. Затова наричаме Ключа вибрация на душевния комфорт, на социалната реализация, на хармонията и привличането между хората за съвместен живот или съвместна работа.

Астрологията и Номерологията имат общи корени. Те са в основата на най-древното човешко знание- за Вселената, за Земята и за хората, които я обитават. Номерологията е по-малката сестра на Астрологията. Между двете науки има множество взаимовръзки, основани на планетите и зодиакалните знаци, които създават паралелност между астрологичния и номерологичния анализ на рождените данни на човек.

Когато майката дава име да детето си, осланяйки се на собствената си интуиция и усещането си за правота, се случва следното: вибрацията на личното име е в синхрон със зодиакален знак на ъглов дом в рождествения хороскоп. Те имат един и същ планетен господар. Обикновено този зодиакален знак лежи на една от главните оси на хороскопа, Asc-Des (1-7 дом) или MC-IC (10-4 дом). Най-често това е Асцендента (1 дом) или Медиум Цели (10 дом).

Ключ 1

Ключ 1 показва, че една от главните оси в наталната карта е ЛЪВ-Водолей. Ключ 1 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Лъв, Овен, Стрелец, Везни и Близнаци, с календарен Ден на раждане 1,10,19,28-ми и(или) Ден от седмицата неделя.

Ключ 2

Ключ 2 показва, че една от главните оси в наталната карта е РАК-Козирог. Ключ 2 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Рак, Дева или Риби, с календарен Ден на раждане 2, 11, 20, 29-ти и(или) Ден от седмицата - понеделник.

Ключ 3

Ключ 3 показва, че една от главните оси в наталната карта е СТРЕЛЕЦ-Близнаци. Ключ 3 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Стрелец, Овен, Лъв, Везни и Близнаци, с календарен Ден на раждане 3,12,21 или 30-ти и(или) Ден от седмицата - четвъртък.

Ключ 4

Ключ 4 показва, че една от главните оси в наталната карта е ВОДОЛЕЙ-Лъв. Ключ 4 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Водолей, Скорпион, Везни, Близнаци, Овен, с календарен Ден на раждане 4, 13, 22 или 31-ви, а също ако Денят от седмицата, в който сте родени е неделя.

Ключ 5

Ключ 5 показва, че една от главните оси в наталната карта е ДЕВА-Риби или БЛИЗНАЦИ-Стрелец. Ключ 5 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Близнаци, Дева, Лъв, Овен, Стрелец, Риби, когато календарният Ден на раждане е 5, 14, 23-ти, или когато Ден от седмицата е сряда.

Ключ 6

Ключ 6 показва, че една от главните оси в наталната карта е ТЕЛЕЦ-Скорпион или ВЕЗНИ-Овен. Ключ 6 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци езни, Телец, Водолей, Козирог, Близнаци, Дева, когато календарният Ден на раждането е 6, 15, 24-ти или когато Денят от седмицата е петък.

Ключ 7

Ключ 7 показва, че една от главните оси в наталната карта е РИБИ-Дева. Ключ 7 се съчетава хармонично с рождено Слънце в зодиакалните знаци Риби, Стрелец, Рак, Скорпион, Дева, когато календарният Ден на раждането е 7, 16, 25-ти или Денят от седмицата е понеделник.

Ключ 8

Ключ 8 показва, че една от главните оси в наталната карта е КОЗИРОГ-Рак. Ключ 8 се съчетава хармонично срождено Слънце в зодиакалните знаци Козирог, Телец, Дева, Скорпион, Овен, когато календарният Ден на раждането е 8,17,26-ти и(или) в Ден от седмицата събота.

Ключ 9

Ключ 9 показва, че една от главните оси в наталната карта е ОВЕН-Везни. Ключ 9 се съчетава хармонично срождено Слънце в зодиакалните знаци Овен, Скорпион, Стрелец, Лъв, Везни или Близнаци, когато Денят от календара е 9, 18, 27-ми и(или) Денят от седмицата е вторник.

Из “Номерологичен именник”-изд.1998г.



Прочетете още: